My Profile

Profile Avatar
JulieSosa17
2289 Brew Creek Rd
Gibsons, BC V0n 1v0
Canada
604-212-2761 http://www.getedeals.com/
09:08 am. Filed Under: manchester united trøje. manchester united rooney trøje 53776 manchester united trøje, barcelona trøje, chelsea trøje.


Som det er kendt, mange antagelser, der kalder, hvis et hold af europæisk hårdt højeste præstation hvis konkurrere i World Cup finalen afholdt i det amerikanske kontinent. Bemærkede 7 gange VM i Amerika, som kom ud som vinder ikke er repræsentativ for de europæiske lande.Tidligere Barcelona træner Tata Martino, rygter om at være den nye træner for Argentina. Martino erstatte Alejandro Sabella, der har trukket sig tilbage efter førende Fodboldtrøjer børn Tango teamet bliver op til 2014 VM i Brasilien.


Rapporteret FootballEspana, torsdag (17/7) blev det offentliggjort af Federico Acosta, vice president for Paraguays fodboldforbund, der sagde, at de nærmede Martino bede hende om at blive til en coach Paraguay. Som det er kendt, Martino var engang træner for Paraguay, mellem 2006 og 2011. Desuden Acosta sagde, at tilgangen til Martino udføres, når den 51-årige mand besluttede at forlade Camp Nou i slutningen af bayern trøje børn ​​sidste sæson, men Martino vendte det ned, fordi han ønsker at påtage sig opgaven med uddannelse Argentina.


Chris Coleman (46 år), træneren, som det lykkedes at bringe debutanter Wales til semifinalen i den europæiske Cup i 2016, efter sigende har sagt, at 2018 World Cup vil være hans sidste turnering med landsholdet Wales. Han kørte Wales til den vigtigste runde af en stor turnering siden 1958 World Cup arsenal trøje i Wales udført imponerende under EM på trods af en hjemkomst af fransk gigant væltede Portugal.


'Gerardo Martino har givet en erklæring til AFA (Argentinas fodboldforbund) og vil blive direktør for teknik,' siger Federico Acosta fortalte Radio Cardinal. Martino Acosta tilføjede, at udpegningen ikke vil blive bekræftet, før tilbagetrækning detalje Sabella faktisk blevet annonceret.Soccer News Chris Coleman har afsløret planer tilbagetog når landstræner Wales. Det Fodboldtrøjer er ganske overraskende for mange parter, herunder loyale fans og spillere Wales.SabrinaHi arsenal fodboldtrøje TaniaRagl
KiaTdxweh vfl wolfsburg fodboldtrøje EdwardoMa
VivianMcG new york red bulls fodboldtrøje YTZJohnet
BrookFife bayern munchen fodboldtrøje Randellih
QBJKerris juventus fodboldtrøje TrudiCorm

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.